Inca din Antichitate foarte multi cercetatori au incercat sa descopere misterul vietii fara de moarte sau cel putin al prelungirii acesteia. Astfel, de-a lungul timpului, oamenii de stiinta au pus la baza cercetarilor insusi corpul uman si caracteristicile sale.

A trai sanatos este un elixir al vietii si orice act care este impotriva vietii cauzeaza probleme de sanatate si scurteaza viata. Practic, orice afecteaza sanatatea la nivel holistic, scurteaza viata omului. Masura in care suntem constienti si acordam atentie satisfacerii nevoilor vitale, este masura sanatatii si longevitatii noastre.  Factorii care contribuie la cresterea longevitatii sunt echilibrul fizic reflectat printr-o alimentative sanatoasa, relaxarea, echilibrul psihic si mental, increderea in sine, autocontrol,curaj, aspiratia la cunoastere, etc. Astfel, putem spune ca secretele longevitatii ne sunt la indemana si sunt adesea destul de usor de pus in practica.

Sunt Adelina Butnar, psiholog clinician, consilier psihologic si te invit cu drag sa descoperim impreuna care sunt instrumentele antiimbatranire, necesare pentru o viata lunga dar in acelasi timp frumoasa, eliberata de problemele sanatatii. 

Data: 23 mai  2017, ora 18:00 - 20:00

Locația: Cafeneaua La Papion, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sus'inerea activităților asociației. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

(Consumația NU este inclusa)

Inscrieri: