Descoperă ce îți pregătește anul 2017 din punct de vedere numerologic!

Numerologia este știința celor mai puternici oameni ai lumii. Te invităm sa descoperi și tu o mică parte din această putere. Mai exact, în data de 31 ianuarie te aștept la întâlnirea "Seri pozitive" pentru a descoperi ce ne aduce anul 2017 din punct de vedere numerologic 

Și pentru a putea înțelege mult mai bine perspectiva lui 2017 vom călători puțin în această lume minunată și vom descoperi magia fiecărui număr. Mai mult, vom învăța cum putem folosi această știință minunată în dezvoltarea proprie.

Așadar, te așteptăm la o seară aparte, în care vei descoperi importanța numerelor în viața ta! Mai mult, vom discuta despre ce putem și ce nu putem face în acest nou an!

Ce descoperi dacă participi la întâlnire?

- ce este numerologia - cunoașterea contexului este esențial

- Numerologia ca instrument de organizare si dezvoltare

- interpretarea si magia fiecarui numar

- 2017 - modul de calcul

- puncte forte si puncte slabe ale anului 2017

- cifra personala in 2017

Cine prezinta?

Alexandra Condur este numerolog și a descoperit dorința de a-i ajuta pe cei din jurul sau încă din perioada școlii generale. Drept urmare, dupa ce a terminat liceul, s-a îndreptat vertiginos către Facultatea de Psihologie din cadrul Universității „Al. I. Cuza" din Iași. Tot aici a terminat și Masteratul de „Terapii de cuplu și familie". Pe parcursul anilor de facultate a avut ocazia de a lucra atât în ONG-uri cât și în centre pentru femeile abuzate fizic și/sau emoțional în familie. 

Prin intermediul acestor experiențe a avut ocazia de a cunoaște oamenii și de a pune bazele cunoașterii ființei umane. Însă marea dragoste a rămas psihologia și consilierea celor ce au nevoie de îndrumare în viață.

Tot din dorința proprie de a se dezvolta la toate nivelele, a demarat proiectul AlexaEvent - ce are ca scop organizarea de evenimente pe dezvoltare personală, spirituală și pe alocuri profesională, însă fără a părăsi cu mult sfera principală. Astfel a avut ocazia încă odată de a cunoaște oameni minunați, oameni unici, oameni ce au conștientizat că primul pas în atingerea oricărui obiectiv este dezvoltarea propriei persoane!  Dorința de a împărtăși cu ceilalți o aduce pe 31 ianuarie alături de oameni minunați!

La sfarsitul serii vom avea si o tombola cu premii speciale oferite de oameni din comunitate.

Data: 31 Ianuarie 18:30-20:30

Locatia: Centrul Fericirii, Str. 15 Noiembrie, nr 44 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: