Dragă cititorule,

Aș vrea să-ți spun o poveste. Povestea mea cu Scrisul. Scrisul creativ, scrisul care mă reînoiește, scrisul care mă vindecă.

Era o dată un băiat care scria,  scria și nu știa de ce scrie. Trecut-au ani și scrisul a început să-i pălească, să i se năruie cuvintele, să-i devină creionul greu și incomod. Când anii ăștia au trecut, jurnalul mamei lui i-a căzut în mână dintr-un dulap prăfuit. După ce-a citit povestea băiatul și-a regăsit și creionul fermecat și-a reînceput să scrie... Că de n-ar fi, nu s-ar povesti.

Te invit la o seară pozitivă unde să descoperim împreună inspirația, energia și pasiunea din noi prin activități de scris creativ, povești de viață cu tâlc și energie pozitivă. Te-aștept acolo, dincolo de bine și rău, pe câmpul scrisului...

Eu sunt Sergiu și mă regăsesc prin scris.

Mă numesc Sergiu-Corneliu Tamaș, Sergiu de la tata, Corneliu de la mama. M-am născut la Fălticeni înainte de vreme in anno domini 1984, la 11 septembrie. Târziu am ajuns să asociez această zi cu ceva fatidic. În principiu sunt bucuros că m-am născut în această zi de toamnă.

Scriu pe www.demanacuviata.ro , sunt trainer-colaborator cu ATU Consulting, si Senior HR Manager la EBS Romania, an NTT Data Company

Data: 21 Aprilie 2015, ora 18:30-20:30

Locatia: Biblioteca Octavian Goga, Calea Dorobantilor nr.104, et.7

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: