Vine un moment in viata fiecarui om in care trebuie sa se trezeasca din rutina si din amorteala sufletului si sa si evalueze viata, cu tot ceea ce inseamna realizari, esecuri, fericire, tristete...Un moment de sinceritate in care sa inceteze sa se mai amageasca.

De prea multe ori amanam acel moment din lipsa de curaj, de teama sau din comoditate. De cele mai multe ori credem ca nu suntem pregatiti sa abandonam DRUMUL ce duce spre NICAIERI si sa pornim pe DRUMURI NOI. Un astfel de moment presupune rupturi dureroase de oameni,de lucruri, de vise....

Omul nu stie cat este de puternic pana nu este nevoit sa se arunce in lupta. Iar teama de esec il face sa se resemneze cu o viata lipsita de sens,pana cand ....apare acel MOMENT....

Majoritatea oamenilor asteapta pana se confrunta cu o situatie de criza sa priveasca adanc in sinea lor si sa  descopere potentialul cu care sunt inzestrati.Monotonia inseamna CONFORT.Viata incepe acolo unde se termina Zona de Confort.SCHIMBAREA petrecuta in viata este un INCEPUT.Pentru fiecare USA INCHISA se deschide o ALTA USA.

Atunci cand MOMENTUL este POTRIVIT,exact ceea ce trebuie sa se intample ,SE VA INTAMPLA.Punctele de "coborare"din viata,cand crezi ca nimic nu poate merge mai rau...de multe ori sunt lucrurile de care avem nevoie pentru a ne propulsa spre un nivel mai inalt.Totul se intampla pentru ca suntem RECEPTIVI si PREGATITI ....si FLEXIBILI sa cedam  controlul..lasand sa iasa EGO si sa intre Dumnezeu.

Uneori DUMNEZEU ne taie craca de sub picioare  ca sa ne aminteasca ca putem zbura."Daca vrei sa fi ca MINE(spune Dumnezeu) EU te voi ajuta.Daca vrei sa fi diferit de MINE,voi astepta pana te vei razgandi"

Sunt Anamaria Szatmari....un om care a invatat:

- cum sa tranforme un eveniment "nefericit"intr o oportunitate unica de dezvoltare pe plan personal,intim si spiritual

- cum sa se ocupe de propria persoana dupa atata vreme dedicata  doar celorlalti

- sa nu mai aiba asteptari de la ceilalti si sa  nu doreasca sa demonstreze nimic celorlalti

- ca nu este nimic rau in a gresi(greselile ne permit sa ne maturizam) dar ca este inadmisibil sa repetam mereu aceleasi greseli

- sa se uite in ochii celor dragi si sa si recunoasca gresala si sa aiba puterea de asi cere iertare

- ca in viata apare mereu PERSOANA,IMPREJURAREA sau SITUATIA de care avem nevoie pentru a ne face sa ne SCHIMBAM(profesorul apare intotdeauna cand studentul este pregatit).

Daca te am facut curios sa afli cum am reusit SCHIMBAREA POZITIVA, te astept sa petrecem impreuna o SEARA POZITIVA.

"Poti sa te plangi ca tufele cu tradafiri au spini sau poti sa te bucuri ca tufele cu spini au trandafiri". Abraham Lincoln.

Data: 20 iunie 2017, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural  „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: