Îți dorești să îmbunătățești ceva în viața ta, dar nu știi de unde să începi?

Îți cauți mereu motive și scuze dacă ceva nu merge așa cum ți-ai plănuit? 

Oricine altcineva este de vină în afară de tine?

Mă numesc Ioana Jorjuca, sunt tehnician maseur, cosmeticiană, make-up artist și practician Access Bars. De peste 3 ani reușesc să îmbunătățesc starea de spirit a clienților mei prin ceea ce sunt și ceea ce pot să ofer și altora, iar acest lucru îl fac din toată inima. 

Te invit la o seară în care doresc să îți împărtășesc din propria experiență cum am trecut de la poziția de economist la cea de terapeut. Cum am ajuns de la starea unui leu în cușcă la cea de pasăre liberă. 

Doresc să îți aduc informații care pe mine m-au inspirat să fac ceea ce îmi face sufletul fericit. Pe lângă acestea, îți voi împărtăși din tainele reflexologiei palmare, iar la sfârșit vom experimenta împreuna relaxarea minții și a corpului prin intermediul unei meditații.

De-a lungul anilor mi-am dat seama că sunt unica responsabilă pentru lucrurile care se petrec în viața mea. Cred cu tărie că doar tu poți să îți schimbi viața. Începând de ACUM! A sosit momentul să îți iei viața în mâini și să faci ceea ce e cel mai bine pentru tine.

Data: 10 MAI 2016, ora 18:30 - 20:30

Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri, aici: