Programarea neuro-lingvistica ne învaţă faptul că tot ceea ce ni se întâmplă în acest moment, nu este altceva decât consecinţa firescă a tuturor alegerilor şi reacţiilor noastre pe care le-am manifestat până la momentul analizei personale. În traducere, nu sunt conjuraţii la nivel global sau, constelaţii malefice care complotează asupra destinului dumneavoastră determinându-vă să deveniţi o biată victimă neputincioasă, simplu actor a tragediei vieţii cotidiene. Concluziile întregului ansamblu de concepte şi tehnici ce poartă denumirea de programare neuro-lingvistică ne conduc spre încântătoarea idee conform căreia ceea ce ni se întâmplă este rezultatul acţiunilor noaste şi, în consecinţă, dacă nu suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute, singura reacţie logică, este aceea de a schimba o parte din felul în care acţionăm.

Devine astfel foarte clară ideea că, stă in puterea noastră să ne schimbăm atitudinea şi acţiunile în aşa fel încât ansamblul acestora să aibe ca rezultat îndeplinirea dezideratelor noastre cele mai îndrăzneţe. O regulă de bază a managementului spune că, într-un proces involutiv stagnarea este un mare succes. Este primul pas spre o posibilă redresare. Având în vedere ce rol important deţine primul pas înspre revenire, astăzi vom prezenta câteva informaţii despre ancore (NLP)

Vom folosi ancorele din NLP pentru a genera modificări în cadrul tehnicii de generare a coerenţei cardiace. Vom face câteva demonstraţii individuale asistate de un  aparat ce relevă generarea ancorelor în aşa fel încât la finalul prezentării, vom fi învăţat modalitatea cea mai eficientă de a mobiliza elemente ale sistemului nervos parasimpatic, în special acetilcolina pentru corelarea şi alinierea tuturor elementelor sistemului nervos central, având ca rezultat o persoană armonioasă şi frumoasă din punct de vedere sufletesc.

Metoda cu ajutorul căreia se poate genera coerenţă emoţională este una dintre descoperirile recente ce vin în întâmpinarea dorinţei noastre de a elimina stresul acumulat la serviciu. Este o metodă atât de eficientă, încât generează efecte instantanee relevate cu ajutorul unui soft şi a unei aparaturi specializate. Împreună vom învăţa să folosim elemente din două sisteme diferite, dar în acelaşi timp, complementare respectiv NLP şi cercetare fundamentală.

Experimentul pe care vi-l propunem, la prima vedere pare a fi un exerciţiu laborios, dar nu este aşa. După ce îl stăpâniţi îl veţi putea oferi cadou celor din familia dumneavoastră sau prietenilor. Din studiile făcute de Institutul HearthMath din California, exerciţiile respective pot reduce stresul de la nivel celular, pot regulariza funcţionarea inimii şi tensiunea arterială în modul cel mai natural cu putinţă. Aşadar, programarea neuro-lingvistică împreună cu tehnica atât de eficientă a coerenţei cardiace, constituie un cadou foarte frumos pe care îl puteţi dărui rudelor şi prietenilor dumneavoastră apropiați 

Sunt psiholog Viorel Micu, specializat în dezvoltare personala și NLP si vă aştept la o nouă întâlnire în cadrul serilor pozitive.

Data: 22 mai 2018 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: