Te-ai intrebat vreodata ce legatura exista intre alegerile tale alimentare si modul in care se desfasoara viata ta in general?

Majoritatea comportamentelor noastre de zi cu zi ne dau senzatia ca sunt rezultatele unor decizii bine gandite, dar nu sunt. Ele sunt deprinderi. Tipare comportamentale. Obiceiuri formate in timp. Sunt alegeri pe care le facem in mod deliberat la un moment dat, dupa care incetam sa ne mai gandim la ele si totusi continuam sa facem aceleasi lucruri, chiar de mai multe ori pe zi.

Obiceiurile sunt ceea ce facem in mod repetat.

Devenim ceea ce facem in mod repetat.

Si daca vrem altceva? Daca vrem sa schimbam un obicei sau sa formam obiceiuri noi benefice? Ce ar trebui sa facem?

Sunt Carina Badea, coach in schimbare de comportament alimentar, nutritionist si specialist in nutritie sportiva vegetariana si vegana. Va propun sa exploram impreuna modul in care se formeaza obiceiurile alimentare si cum putem face ca acest proces sa lucreze in favoarea noastra.

Vom intelege bazele pe care se cladesc toate obiceiurile alimentare pe care le avem si factorii declansatori ai acestora. Apoi vom parcurge impreuna pasii necesari de urmat, in timp ce vom afla diferentele dintre o schimbare temporara si una care dureaza.

Data: 12 martie  2019, ora 18:00 - 20:00

Locația va fi anunțată participanților

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: