De câte ori aţi auzit că oamenii nu se schimbă, că oricat de mult te-ai strădui să le modifici caracterul si reacţiile, vor persista fatal pe aceeaşi cale, fie ea bună sau rea?

Există argumente care spun că orice comportament uman e determinat genetic, sau că portretul psiho-emoţional al sufletului e scris in stele. Cu toate acestea, astrologia vorbeşte mult mai mult despre maturizarea sufletească şi despre porţile care ni se deschid de-a lungul vieţii prilejuind transformări deopotrivă blânde şi dureroase.

Vă propun o întâlnire în care să vorbim despre ciclurile planetare şi perioadele de timp sau vârstele la care ni se oferă prilejul unei transformări a personalităţii noastre, fie prin fructificarea talentelor de care deja dispunem, sau prin dobândirea unor trăsături de caracter noi, surprinzătoare chiar pentru noi înşine. Vom încerca să schiţăm o tipologie a schimbărilor pe care le suportă sufletul de-a lungul evoluţiei sale, în funcţie de planeta care stârneşte valul evenimentelor: eliberările lui Uranus, convertirile lui Neptun, traumele lui Pluto.

Am ajuns eu însumi să mă ocup de astrologie în pofida educaţiei sceptice, a unor formatări dogmatice, a poziţionării într-o carieră universitară care m-ar fi îndreptat în mod normal înspre un drum mai cuminte şi poate mai prestigios. În paralel cu studiile mele de literatură universală am început să învăţ astrologia din 1998, din 2011 m-am dedicat exclusivitate astrogramelor, iar din toamna anului trecut am intrat în programul de pregătire al Faculty of Astrological Studies din Londra. Viaţa mai poate rezerva câteva cotituri neaşteptate ale drumului - e important să fim pregătiţi.

Va invitam la o Seara Pozitiva alaturi de astrologul Ovidiu Mircean

Data: 28 IANUARIE 2014, ora 18:30-20:30.
Locatia: Cluj Hub str Pitesti nr. 19

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri aici: