Te-ai gândit vreodată care este până la urmă liantul vieții umane? Ce anume stă la baza dezvoltării noastre și cum ne influențează? Există oare un răspus corect la aceste întrebări? Eu cred ca da, există, și nu doar unul singur ci o multitudine de răspunsuri așa cum bine știm că există miliarde de oameni diferiți ce reușesc să fie uniți de o forță anume în diversitatea lor.

Răspunsul pe care îl propun spre dezbatere în acest worksop este RELAȚIA. Evident, este doar unul din milionale de care aminteam mai sus.  Putem considera, fără să greșim că totul în jurul și în interiorul nostru este relație. Din relație ne naștem, în relație ne dezvoltăm și tot din relație din păcate apar problemele. Din fericire tot din relație ne găsim și rezolvările.

Vă învit așadar sa avem o relație pozitivă cu un început de două ore în care vom aborda problematica scenariului de viață, a stilului de atașament și a măștii pe care o purtăm. Vom descoperi împreună care este relația dintre ele și mai important cum poți îmbunătăți aceasta relație.

Și cum la noi vorba multă este sărăcia omului, vei afla practic:

-  care este stilul tău de atașament și de ce îl ai;

-  care este scenariul tău de viață;

-  ce mască porti;

-  o modalitate practică de rescriere a scenariului.

Cine sunt eu?

Ionuț IVĂNCESCU psihoterapeut integrativ în formare Școala Erskine, psiholog clinician practicant în supervizare, master in Comunicare Mediatică, opinie publică și management informațional și specialist in Relații Internaționale și Studii Europene. 

Data: 4 decembrie 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Centrul pentru tratarea dependențelor - Victorem, Strada Tudor Vladimirescu 30A 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.