Numele meu este Ioana Tănase și din 2013 am adoptat stilul de viață fără plastic și fără deșeuri. Iubirea pentru natura și impactul negativ major pe care poluarea cu plastic îl are asupra sănătății noastre și a cea a planetei m-au determinat să îmi schimb obiceiurile și să renunț, prin propriile acțiuni, să mai susțin industria plasticului și un stil de viață bazat pe consumerism. În schimb, am ales să trăiesc minimalist și sustenabil, cu mai puține obiecte, dar de o calitate superioară și durabile.

În 2016 am creat proiectul ALTERNATIVE, un one-stop-shop pentru toți cei care doresc să diminueze propria amprentă de plastic și deșeuri. În 2018 am fondat Asociația Natura Fără Plastic, al cărui obiectiv principal este combaterea poluării cu plastic.

Și pentru că sunt adepta soluțiilor și cred cu tărie că orice persoană alege să facă schimbări pozitive dacă are la îndemână soluții sau dacă cunoaște impactul acțiunilor sale, în 2019, împreună cu MonikaHenn, am fondat Despachetăria ONO, un spațiu fără deșeuri și fără plastic, cu alimente certificate bio și produse etice, destinat comunității orădene.

Și pentru că Sărbătorile de Iarnă se apropie cu pași repezi, ele situându-se în fruntea listei din punctul de vedere al deșeurilor generate, te invităm la evenimentul @Seri Pozitive din 3 decembrie, unde vom discuta despre un Crăciun cu mai puține deșeuri și mai multe fapte bune.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Data: 3 decembrie 2019, orele 18:00-20:00

Locaţie: ONO-despachetărie, strada Moscovei, nr 8, Oradea

https://www.facebook.com/beONOfeelONO/

Coordonator local: Delia Georgiana Tipi

Contact: tipidelia@yahoo.com, 0745 311 620

Înscrieri: