Sarbatoreste-ti viata cu iubire s-a numit conferinta la care am participat in Statele Unite unde i-am cunoscut pe: Deepak Chopra, Neale Donald Walsch, Caroline Myss, James van Praagh, Don Miguel Ruiz, Caroline Myss, Panache Desai, Marianne Williamson, Sunny Dawn Johnson, Lisa Williams, Alanis Morisette.

Este a doua oara cand particip la aceasta conferinta insa am mers cu o atitudine si abordare diferita. Am mers nu sa ca aflu informatii ci ca sa primesc iubire cu recunostinta.

Am venit si cu informatii noi, cu noi modalitati de a aborda unele aspecte ce ne preocupa in viata insa cel mai important am venit cu o energie NOUA, o energie pe care am „colectat-o" special de la eveniment si de la Sedona, una din regiunile cele mai incarcate spiritual in acest moment. As vrea sa impartasesc cu voi din bucuria de a-ti trai misiunea, de a-ti trai visele, de a zbura si a realiza ca esti la fel de important si la fel de maret pe aceasta planeta ca oricine altcineva.

Va fi o seara pozitiva in care imi doresc sa imi exprim recunostinta pentru ceea ce sunteti voi si va daruiesc o bucatica din prea plinul adunat in sufletul meu.

Vom vorbi despre fiecare dintre speakeri si ce am primit din discursurile lor, vom vorbi despre „sincronicitati" si cum sa iti atingi visele, vom vorbi despre iubire si daruire, vom vorbi despre misiunea ta personala aici pe Pamant, vom vorbi despre cum sa iti sarbatoresti viata cu iubire in fiecare moment.

Sunt Delia Muresan, culegator de vise si te astept cu inima deschisa. 

Data: 18 MARTIE 2014, ora 18:30-20:30.
Locatia: Cluj Hub str Pitesti nr. 19 

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 
Înscrieri aici: