Sunt Alexandra Ciplea, soție, mamă și fondatorul centrului educațional Explorania.

De când a venit pe lume fiul meu, mi-am îndreptat atenția asupra procesului de educare personală și a dezvoltării copilului într-un mod armonios.

Am ales să intru în lumea copiilor, așa că am participat la conferințe și seminarii de profil, în urma cărora am descoperit ce înseamnă schimbarea paradigmei de gândire în educație și m-am orientat spre dezvoltarea abilităților naturale ale copiilor.

M-am bazat pe principii de dotare intelectuală, nu dopare, emancipare și nu manipulare, către promovarea non-violenței și a asertivității, către autenticitate prin  bucuria de a alege, a explora, a experimenta și a descoperi lucruri noi pe domenii de interes ... așa a apărut Explorania, un centru indoor si outdoor, unde copiii se conectează cu natura și se dezvoltă integrat.

Vă invit să dați în mintea copiilor și să retrăiți copilăria într-un mod amuzant, prin participarea la activități cu jocuri în aer liber, care să vă solicite într-un mod pozitiv și să vă încarce cu energie din natură!

Jocuri propuse: Rațele și vânătorii, Șotron, Telefonul fără fir, Flori, fete și băieți, Coardă, Elastic - Coca Cola, Colorat mandale, Alee senzorială

Data: 7 mai 2019, ora 18:00-20:00

Locație: Explorania

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în centru, înainte de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect.

Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Coordonator local: Roxana Cutureanu 0751- 02 14 84

Inscrieri: