Ştim cu toţii cât de magică e muzica şi cât de mult ne poate susţine în tot felul de situaţii, dăruindu-ne exact ce avem nevoie într-un mod foarte simplu, cu singura condiţie să fim receptivi. Imaginaţi-vă ce se întâmplă când descoperim că avem voce şi simţul auzului şi că acestea au un potenţial la fel de complex şi profund ca văzul. Gândiţi-vă cât de mult se bazează cultura noastră pe simţul vizual şi imaginaţi-vă dacă ne-am conecta la fel de mult la auz ce-ar putea să însemne acest lucru!

Dar să mai facem un pas: cum ar fi dacă am descoperi că avem cu toţii abilitatea înnăscută de a ne traduce trăirea în sunet, de a produce şi auzi în orice moment o transpunere în muzică live a propriilor stări interioare?

Vocea este o manifestare directă a energiei noastre în momentul prezent, fiind direct influenţată de nivelul de relaxare, felul în care respirăm, cât de agitată e gândirea, totul.

Atunci când începem să cântăm, ne apropiem din ce în ce mai mult de fluxul nostru energetic natural şi avem o experienţă de „însufleţire”. Putem deveni conştienţi de toţi aceşti factori care ne influenţează vocea, de exemplu dacă avem coloana dreaptă şi pieptul deschis şi relaxat vocea va suna cu totul altfel decât dacă suntem cocoşaţi şi tensionaţi. Putem afla foarte multe despre noi chiar şi dacă doar ne observăm pe noi în timp ce lăsăm vocea să curgă. Treptat, putem ajunge la o cunoaştere intuitivă a modurilor în care ne blocăm singuri energia şi cu siguranţă putem la fel de bine să renunţăm la acestea.

Invitat: Alexandru Anton - absolvent de psihologie, foloseşte căile străvechi pentru a aduce armonie în viaţa modernă. A studiat cu vindecători din mai multe tradiţii - siberiană, nativ-americană, peruană – şi are training în practici şamanice, constelaţii familiale, vindecarea traumei transgeneraţionale.

Susţine ateliere de trezire a autenticităţii prin intermediul vocii şi oferă şedinţe de armonizare energetică prin sunet. Alexandru a creat comunitatea Vocea Vindecătoare şi acum câţiva ani a pus bazele grupului Explorareprinsunet – ”o oază sonoră pentru călătorul cu urechile însetate”.

Pentru mai multe detalii: http://voceavindecatoare.ro

Vă aştept la această Seară Pozitivă ca să ne re-împrietenim cu vocile noastre, prin conversaţii şi prin exerciţii practice care pot fi luate acasă şi folosite cu succes in scopul revenirii la starea noastră naturală.

Data: 20 OCTOMBRIE 2015, ora 19.00 - 21.00

Locația: Fitoceainaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine