Creierul este considerat a reprezenta cea mai complexă structură cunoscută vreodată de omenire şi în mod  îmbucurător, măcar în această privinţă, toţi oamenii de ştiinţă gândesc în deplin acord.

Sunt Psih. Viorel Micu, specializat în dezvoltare personală, descifrarea metaprogramelor și refacerea stării de sănătate și vă propun o discuție legată de rutinele și programele comportamentale. În cadrul Masters Advisory dezvolt cursuri de public speaking, wellbeing și programare neurolingvistică (NLP). Mai multe informații despre mine și activitatea mea găsiți aici: http://cursurimasters.ro/echipa/viorelmicu/

În cadrul acestei întâlniri vom afla:

- Cum funcționează creierul?

- Care sunt modalitățile pin care se formează gândurile noastre și cum acestea ajung să formeze la rândul lor rutine zilnice și tipare de comportament?

- Care este mecanismul prin care creăm paternuri de gândire viciate?

- Mintea care ne minte

- Rutine metabolice care ne inhiba capacitatea de accesare a datelor în condiții de stres. 

Data: 30 ianuarie 2018 ora 18:00-20:00

Locatia:Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: