De prea multe ori spunem „Da" când simțim să spunem "Nu" și invers. De prea multe ori și foarte ușor ne călcăm pe suflet pentru a face pe plac celorlalți, lăsăm de la noi "ca să fie bine". De fapt, alegerile noastre în aceste situații sunt din frică! Frica de a nu fi acceptați, de a nu fi valorizați, de a nu fi suficient de..., frica de a nu pierde confortul, frica de a pierde controlul, etc.

De câte ori spunem "Da" când simțim să spunem Nu, renunțăm la dreptul nostru de a fi fericiți,ne punem masca falsității și ne arătăm lumii așa, falși. Și atunci, dacă noi afișăm un sine fals, de ce așteptăm un răspuns pozitiv și autentic de la cei din jur?

Sunt Delia Danea, psihoterapeut și vă aștept cu drag și bucurie la o noua Seara Pozitivă în care voi vorbi despre respectul de sine între orgoliu și autenticitate!

Data:  22 mai 2018, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: