Suntem obișnuiți ca în relațiile noastre sa aducem toate aspectele mai bune sau mai puțin bune ale personalității noastre . Din acest motiv în relație mai ales cu oamenii apropiați vom regăsi manifestata atât partea noastră angelica , cat și partea noastră în suferință rănită adânc de neputințele noastre , de neacceptarile noastre , de lipsa noastră de înțelegere și toleranta. Cum răspundem atunci când cineva este intr un moment de " răutate "? Păstrăm în corpul nostru energetic durerea , creem suferință și ranchiuna pentru un veac și mai mult. Iată, asadar, unul dintre aspectele cele mai importante , care definesc viata noastră și drumul nostru, karma noastră, bagajul nostru. Toate religiile sunt de acord e important sa ne detașam. Cum facem totuși sa ne detașam și sa depășim momentul frontal în care am primit răutatea celuilalt?

Iată întrebarea la care voi da câteva răspunsuri în această noua Seara Pozitiva!

Sunt Anca Nistoroiu, Instructor Theta Healing, Facilitator Access Bars, consilier dezvoltare personala, maestru în 20 de sisteme reiki și feng shui si te astept sa descoperim instrumente frumoase care sa ne ajute sa ne descoperim si fim noi, cei care suntem cu adevarat, in relatiile noastre.

Data: 25 aprilie 2017 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: