Văd o mulțime de suflete pereche în meniul vieții tale! 

Văd copii care să-ți apese butoane știute și neștiute!
Văd părinți, bunici, rude cu care rezonezi mai mult sau mai puțin sau chiar deloc!
Văd persoane care "printr-o coincidență" îți invadează viața pentru a-ți tulbura cerul senin și apoi dispar printr-o altă așa-zisă coincidență!

Și toate acestea pot să ți se pară ciudate, apăsătoare, de neînțeles și/ sau poate chiar de neacceptat! Pentru că rolul lor este să ne provoace să ne deschidem inima și să îmbrățișăm viața cu a ei curgere.

Viața ne pare multora a fi o țesătură de evenimente exterioare - începând de la naștere și până la moarte. Dar toată această activitate depinde în întregime de invizibila curgere a conștiinței care lucrează prin noi la fiecare pas.

Sufletele noastre se întrupează în realitatea Pământului pentru a trăi experiența densității. Întreaga lor călătorie în plan terestru este o călătorie care se naște din iubire, sfârșește în iubire și este însăși iubirea.

Relațiile, în multitudinea tipologiilor lor, sunt instrumentul principal prin care sufletul își învață lecțiile aferente călătoriei sale terestre.

Ne desfășurăm într-o lume a dualității. Și-n dualitate, singura iubire pe care o cunoaștem vine și pleacă. În unitatea din care ne-am ivit și-n care ne întoarcem, există numai iubire. Un vast ocean de iubire nepărtinitoare.
Depinde de fiecare dintre noi să-și transforme călătoria personală într-o călătorie conștientă a iubirii, prin iubire.

Sunt Diana Năstase, mereu îndrăgostită de natură și de viață cu logica-i supremă și metodele ei subtile. Mamă, fotograf, terapeut, traducător de greacă... și parca și economist în altă viață!

Vă aștept marți, 4 iunie, la o nouă seară pozitivă, pentru a aduce în lumină subiectul relațiilor de tot felul și rolul lor în contextul experienței umane. Să curgem împreună cu viața și să-i culegem roadele!

Data: 4 Iunie 2019, ora 19:00 - 21:00

Locație: Ok Center, Strada Traian, Nr. 1, Sala T1

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentarii, participanții sunt invitați sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare și susținerea acestui proiect. Seteaza-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Inscrieri: