Relațiile cu sexul opus sunt majoritatea doar un teren al proiecțiilor, plin de trocuri, unde fiecare vrea să ia ceva de la celălalt și să i se satisfacă pretențiile.

În numele iubirii oamenii își ascund mizeriile și luptă fiecare pentru un teritoriu (cucerire, câștigarea atenției, aprecieri, afecțiune, etc). Deci în această seară nu vom vorbi despre iubire, ci despre integritate, prietenie și relații. Pornind de aici, putem fi conștienți și prezenți și la cel/cea de lângă noi, iar astfel dăm o șansă unei relații adevărate.

Probabil ai auzit și tu expresia "Întotdeauna va fi cineva care iubește mai mult într-o relație". Despre ce e vorba de fapt în mitul ăsta, dar și multe altele...vei afla la Seara Pozitivă.

Invitata acestei Seri pozitive este Raluca Mureșan, psiholog, co-fondator Fabrica de Luciditate, fondatoarea blogului www.entuziasm.ro și scriitoarea cărții Entuziasm-Dumnezeu din interior. Vocația ei este dragostea pentru oameni. Îi place limbajul simplu și apropierea cu prietenie, așa că poate explica lucruri complicate într-o manieră simplă și cu umor. 

Subiecte care vor fi abordate:

- Probleme de cuplu frecvente și cum ne raportăm la ele
- Cum arată relațiile inconștiente
- Emoțiile - proiecție a gândurilor
- Asumarea responsabilității
- Mituri despre iubire și relații
- Prietenia: fundația unei relații solide
- Trădarea de sine
- Rămâi fidel sufletului tău
- Libertatea în relații

Data: 12 APRILIE 2016, ora 18:30-20:30

Locația: Sediul Asociației Schimbare Pozitivă, str. Horea nr. 10 et. 1 Ap 9

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscriere, aici: