Invitata "Seri pozitive"- Bucuresti, din 23 Octombrie, este Ioana Spătaru, care aduce în conversație unul dintre cele mai de impact subiecte pe care le adresează. Mai jos regăsiți descrierea temei pe care o va aborda.

Cu toții ne dorim să avem mai mulți bani, pentru că banii ne deschid calea spre mai multe alegeri și posibilități. Cu toții dormim mai bine noaptea când știm că avem bani economisiți, decât atunci când suntem în imposibilitatea de a plăti ratele, chiria sau cadoul mult dorit persoanei dragi. Este dificil să ne schimbăm comportamentul financiar, să facem alegerile care ne aduc mai mulți bani și care ne ajută să generăm mai mulți bani. Și asta pentru că în spatele acestui comportament se află un sistem întreg de convingeri și obiceiuri care ne țin unde suntem.

Schimbarea în plan financiar începe ca orice schimbare prin repoziționarea noastră mentală, emoțională și energetică în raport cu banii. Banii sunt doar una dintre resursele la care noi oamenii avem acces, iar miza mea în interiorul acestei întâlniri este ca fiecare participant să facă un salt calitativ în relație cu banii și o acțiune concretă care să facă diferența în viața proprie.

- Care sunt motivele pentru care doar o parte dintre noi accesăm prosperitatea?

- Cum, când și cui să cerem ajutorul?

- Ce avem noi de făcut pentru a accesa prosperitatea în viața noastră?

Răspunsul acestor întrebări îl vom primi în cadrul întâlnirii noastre de Marți - 23 Octombrie 2018, facilitată de Ioana Spătaru, Trainer și Coach autorizat.

Ioana Spătaru este facilitator de programe de dezvoltare personală și terapeut. În interiorul programelor pe care le-a creat și în care activează, ghidează oamenii să devină autonomi în viața lor îmbinând natura lor spirituală și cea materială în contextul practic al vieții de zi cu zi. A creat programele: "Echilibrarea Chakrelor" și "Trăiește în Abundență"

Va fi dincolo de o prezentare, ceva se poate schimba în tine pentru totdeauna!

Data: 23 Octombrie 2018, ora 19:00 - 21:00

Locație: Puro & Bio, Strada Ion Câmpineanu 20, București - vizavi de Hotel Novotel

(Consumația nu este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: