Când vorbim despre frumuseţea unei persoane, imediat ne imaginăm o tânără sau un tânăr. De obicei, frumuseţea şi tinereţea se completează reciproc. Dar niciodată nu este prea târziu să opreşti procesul îmbătrânirii, să corectezi multe dintre defectele  provocate de vârstă sau boli, să-ţi readuci acea stare de a merge uşor, de parcă ai zbura, de a şterge ridurile, de a recăpăta culoarea naturala  a feţei, forma buzelor, sclipirea ochilor. Toate sunt posibile cu puţină voinţă, îndemânare şi un pic de muncă.

Este dovedit ştiinţific, că se pot declanşa mecanismele de revigorare, îmbunătăţire a aspectului, dar şi a stării de sănătate în întregime. În primul rând este o informaţie  pentru cei care vor să ştie cauza schimbărilor aspectului, să corecteze schimbările feţei, de la mici riduri, la cei mai tineri, până la defectele mai accentuate, la cei mai maturi. Să cunoască modalităţile  întoarcerii timpului înapoi. Sunt nişte deprinderi, care vor rămâne cu Dvs pentru totdeauna, fiindcă instrumentul principal în lupta cu schimbările de vârstă, vor deveni chiar propriile mâini. Prezentarea va conține explicații teoretice și practice despre metodă, exemple de exerciții și manevre.

Te invităm la un seminar într-un cerc restrâns, împreuna cu Dr. Efimia Ciubotaru - unde poți afla CUM se poate restabili și menține tinerețea în mod natural. CUM previi și învingi îmbătrânirea.

Data: 17 martie 2020, ora 18:00-20:00

Locația: Str. Govora, nr. 3, Târgu Mureș 

Dragi prieteni Ne confruntăm cu o situație care necesită precauție, responsabilitate și calm.

În acest context și datorită a tot ceea ce se întâmplă la nivel mondial, implicit și în țara noastră toate evenimentele programate în cadrul Proiectului Seri Pozitive în luna martie, vor fi anulate urmând să ne reîntâlnim cel mai devreme în luna aprilie. Vă sugerăm să rămâneți calmi, responsabili și să respectați indicațiile autorităților.

Dacă simțiți, vă invităm să medităm împreună!

https://soundcloud.com/user-395460742/meditatie

Vă mulțumim tuturor!

Cu drag, Echipa Schimbare Pozitivă

https://schimbarepozitiva.ro/