Sunt Luciana Naftailă, terapeut Reiki și Bowen si practicant REJUVANCE de peste 5 ani. Vă invit la o Seară Pozitivă in care vom vorbi despre frumusețea autentică,  despre Rejuvance si, mai mult decât atât, despre tehnica prin care putem intinerii si in acelasi timp sa aducem beneficii intregului corp,  minții si sufletului. Sunt un om pasionat de frumos în  toate formele lui, sunt fascinată de ochii si privirile oamenilor,  iubesc florile, animalele, păsările, culorile, marea, grâul cu maci, curcubeul si îl ador pe Eliade. ...după Eliade...

Si ...  crosetez cu multă plăcere flori...

Ce este Rejuvance? Rejuvance este una din metodele prin care poți să deblochezi cel mai înalt potențial al frumuseții tale. Această  tehnică este o metodă manuală,  complet naturală,  de tratament facil, care se bazează pe principiile fiziologice ale corpului si încurajează structurile feței sa-si recapete vitalitatea.Toate acestea fără seruri, creme sau electricitate. Este o "atingere" delicată si eficientă care reintinereste si împrospătează fața, conferind simultan si o relaxare totală a corpului, o senzație de euforie,  asociată cu starea de bine.

Rejuvance este o metodă de lucru asupra corpului, prin intermediul feței. Este o tehnică holistica, pt că se adreseaza corpului, munții si sufletului. Rejuvance influențează simultan toate aceste trei nivele.  La nivel fizic, efectele pot fi comparate cu cele ale unui operații de lifting facial, dar fără riscurile si efectele secundare asociate acesteia.

Printre efecte menționez: calitatea pielii este îmbunătățită:  porii se închid,  tixinele se elimină prin stimularea sistemului limfatic,hidratarea este sporită,  se obține un grad ridicat de absorbție la nivelul pielii,  circulația  sanguină este încurajată; liniile fine dispar,  iar cele mai adânci se netezesc; muchii îsi recapătă tonusul si elasticitatea; umflaturile de sub ochi si cearcăne negre sunt mult ameliorate; conturul feței este mai bine definit.

In afară de rezultate estetice,  alte beneficii sunt: dispariția durerilor de cap si migrenelor; somn mai odihnitor; claritate îmbunătățită a gândirii; o stare de bine, de sanatate; profunda relaxare fizică si mentală; respiratie îmbunătățită; zâmbet mai destins.

Data: 22 mai 2018, ora 19:00-21:00

Locatia: Centrul inspirational ART 36, Strada Popa Rusu 16A, etajul 2.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine. 

Inscriere: