Reintegrarea frecventelor divine este o metoda energetica de armonizare a corpurilor fizic, emotional, mental, spiritual si de dizolvare a blocajelor emotionale. Inlatura conditionarile karmice si temporale, creeaza sentimente de bucurie si aduce abundenta. Corecteaza,  restaureaza  si reseteaza interegul sistem de credinte si  modele personale.

Am aplicat acest sistem initial in cercul apropiatilor mei urmarind atent efectele, iar ulterior am inceput sa adun noi informatii care mi-au validat sistemul si efectele lui.

Sunt Marian Georgescu, psiholog, psihoterapeut integrativ in formare de baza, practician certificat de vindecare reconectiva si reconectare, consilier in dezvoltare personala, terapeut in reflexoterapie, masaj si te invit sa descoperim impreuna aceasta tehnica minunata prin care putem aduce armonie si echilibru in viata noastra.

Data: 25 septembrie 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Ratiu, Nr. 69

(Consumatia NU este inclusa)

PENTRU O MAI BUNA ORGANIZARE, la intrarea in sala, INAINTE de inceperea prezentarii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE. Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru sustinerea acestui proiect. Setează-ti intentia sa fii alaturi de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: