Reiki „este un sistem terapie energetică în care nu se folosește energia personală a terapeutului ci "energia universală" (rei = spirit, universal; ki = energie)"

Reiki reprezintă asadar, o tehnică japoneză de vindecare, prin punerea palmelor pe corp, foarte sigură, neagresivă și care utilizează energia universală divină. Este un sistem folosit pentru redarea echilibrului, pentru refacerea și armonizarea tuturor dimensiunilor ființei: minte,trup si suflet

„Experimentele științifice efectuate în anii '90 au dovedit că în jurul mâinilor practicanților Reiki apar emisii electromagnetice pe frecvențe care nu sunt evidențiate și la persoanele neinițiate. Termoinvestigațiile dovedesc un câmp termic mult mai intens (cu câteva grade celsius) și mai egal după inițierea în Reiki."

Sunt Vali Ștefan, pasionată de tot ce înseamnă astrologie, numerologie, terapia cu îngeri, terapeut și maestru Reiki în mai multe sisteme: Usui Reiki, Tibetan Reiki, Karuna Reiki, Shamballa, Gendai, Grand Master, Melchizedek, Reverend, Grand Minister, Ascension, Angelic Healing Reiki, Divine Light Reiki, Info Reiki, Ama Deus, Kimana,Radiestezie, Rediestezie Mdh, All Love, și te aștept cu bucurie la o seară pozitivă specială, invitându-te să descoperi Reiki, o terapie blândă pentru minte, trup și suflet.

Data: 9 octombrie 2018 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: