„Regate si Dimensiuni" este un subiect pe care multi oameni l-au considerat util si interesant, de aceea m-am hotarat sa il prezint si intr-o intalnire in cadrul „Seri Pozitive", care ma onoreaza. Desi este un subiect pe care il prezint in cadrul workshopurilor mele, accesibilitatea si clarificarile oferite mi-au permis sa il dezvolt si in cadrul altor activitati si intalniri.

Subiectele abordate ne ofera o incursiune in dimensiunile cunoscute in care existam constient sau inconstient si o intelegere a regatelor la care creatiile divine se aliniaza, cel putin la nivelul planetei noastre.

Cu ce dimensiuni lucram noi direct, din acest plan? Ce inseamna un om in dimensiunea a treia, unul in dimensiunea a patra si altul in dimensiunea a cincea? Ce inseamna dimensiunea a saptea? Ce inseamna dimensiunea a patra pentru omenire? Ce caracteristici are aceasta dimensiune si ce impact are ea asupra noastra, in viata noastra de zi cu zi? Care este diferenta dintre un om in dimensiunea a cincea si un avatar?

Se vorbeste despre trecerea planetei noastre in dimensiunea a patra. Ce impact are acest proces asupra vietii noastre?

Ce set de oportunitati personale ne ofera dimensiunea a patra; care dintre ele sunt deja active la fiecare dintre noi, care ar avea nevoie de atentie? Ce legatura exista intre abilitati extrasenzoriale, religie, spiritualitate, perceptii ale realitatii, manifestare si aceste dimensiuni?

In ceea ce priveste Regatele, va invit intr-o calatorie interesanta care porneste de la regatul mineralelor si ajunge la regatul suprauman, stiuta de sufletele noastre dar neconstientizata poate suficient, aici si acum.

Sunt Ramona Popescu si va invit sa parcurgem impreuna niste informatii spirituale despre care se vorbeste mult si de multe ori abstract si sa le coboram la un nivel de intelegere accesibil si foarte practic. Mai mult, va invit sa acceptati niste repere de lucru individual utile si interesante, care va ofera mai multa claritate asupra evolutiei voastre, indiferent de ceea ce studiati personal, profesional sau spiritual.

Informații detaliate despre mine si activitatea mea gasiti aici: http://www.angelicsign.com/

Data: 21 IUNIE 2016 ora 19.00 - 21.00

Locația: Fitoceainaria San The SanThe Fitoceainarie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ti intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.