Sunt Roxana Cutureanu, om de marketing, pasionata de dezvoltare personala si spirituala si am creat un program care se numeste RECONFIGURAREA TRASEULUI. Am 33 de ani, sunt mama unei fetite fabuloase de 2 ani, Mateea si sotia unui IT-­ist romantic, Mihai. Am fost si sunt implicata in multe actiuni locale pentru ca iubesc socializarea si imi place sa ma aflu intre oameni buni, pana la urma .... 

Reconfigurarea s­-a nascut pentru ca eu cred ca o problema nu poate fi rezolvata cu aceeasi mentalitate care a creat-­o, parafrazandu­l pe Albert Einstein.

Astfel, cred ca daca ne schimbam la nivel de ganduri, apoi emotii si fizic, reusim sa gasim rezolvarea.

Reconfigurarea inseamna sa cazi in picioare la o lovitura neasteptata, inseamna sa ramai tu in orice situatie si sa fii autentic si implinit cu asta. Despre ce inseamna puterea transformarii si de ce sa o faci, despre ce inseamna sa fim exemplul pe care vrem sa il vedem in lume si despre cum sa ajutam oamenii sa isi gaseasca echilibrul in ei insisi, asta isi propune "reconfigurarea".

Ma gasiti pe pagina de facebook: RECONFIGURAREA TRASEULUI

Data: 27 februarie 2018, ora 18:00-20:00

Locația: Podul Viilor 9

Consumația NU este inclusă!

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: