Iată că am ajuns și la ultima Seară pozitivă din acest an. Au fost multe seri frumoase și tot mai mulți oameni minunați se regăsesc la aceste întâlniri. O parte dintre ei merg pe drumul lor, cu iubire, entuziasm și mult curaj. Alții învață să se reconecteze cu sufletul lor, inspirați fiind de invitații care își împărtășesc povestea. Pentru alți participați Serile pozitive sunt hrană pentru suflet și abia așteaptă ca frecvența întâlnirilor să fie mai mare, temele din ce în ce mai diverse și invitați tot mai mulți și valoroși.

Pentru mine, aceste întâlniri, sunt seri de reconectare cu sufletul meu, sunt seri pe care le pregătesc cu multă iubire ajutată fiind de colaboratori, invitați, parteneri media și nu în ultimul rând de voi cei care vă dedicați 2 ore pe lună si participați la fiecare întâlnire. Intenția cu care coordonez acest proiect este să arăt că "se poate" să trăiești așa cum simți și să te bucuri de viață. Da! Se poate să dai un restart vieții tale învățând să te reconectezi cu sufletul tău, să-l asculți și să prinzi curaj să faci acele schimbări pe care le tot amâni. Drumurile ți se deschid și te simți iubit(ă) de viață și binecuvântat(ă) de Dumnezeu.

Această ultimă seară pozitivă a anului 2014 este inedită. Nu voi avea un invitat ci, alături de câțiva oameni minunați care mi-au fost alături încă de la primele întâlniri, vom împărtăși ce schimbări a adus în viața noastră acest proiect, ce drumuri ni s-au deschis și care este sensul pe care îl are acum viața noastră. Atmosfera magică de reconectare cu sufletul nostru va fi întregită de cântecele de sezon pe care le vom cânta împreună, iar pentru că aniversăm 2 ani de Seri pozitive la Satu Mare vom savura un tort făcut special pentru această seară.

Sunt Delia Danea și vă aștept cu drag la ultima Seară pozitivă din acest an.

Data: 16 Decembrie 2014, ora 18.00-20.00

Locația: Casa de Cultură a Sindicatelor (Centrul Cultural "G.M. Zamfirescu"), Sala mare, Et. 1

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri, aici: