Se spune că fiecare om vine în această lume cu un dar al său. Unii cunosc aceste daruri și le împărtășesc și cu cei din jur prin ceea ce fac. Alții descoperă treptat aceste resurse și se minunează când acest lucru se întâmplă. O parte dintre oameni, trecând uneori prin momente provocatoare, uită de bogăția lor interioară, așteptând momentul potrivit în care să își reamintească. Iar unii fac toate aceste lucruri, pe rând, de-a lungul vieții lor. Tu în care categorie crezi că te afli? Vino să aflăm acest lucru împreună.

În cadrul acestei întâlniri, te invit alături de mine pentru a descoperi:

1. Cine ești?

2. Care sunt resursele interioare de care dispui?

3. Ce poți face cu aceste resurse și cum le poți utiliza în viața ta?

4. Care este momentul potrivit în care îți vei atinge potențialul, folosindu-ți aceste daruri interioare?

Vom explora împreună aceste întrebări, iar la final, vei pleca acasă cu:

  • Metode de autocunoaștere
  • Metode de auto-motivație 
  • Modalități de aplicare a celor descoperite

Sunt Teodora Tudor - Psihoterapeut și vă aștept cu mare drag, să împărtășim împreună bucuria (re)decoperirii resurselor interioare ale fiecăruia! 

Despre mine:  Încă din copilărie am fost pasionată de cunoașterea oamenilor și de a le oferi sprijin. Această pasiune m-a condus către o carieră în domeniul psihologiei, iar în prezent sunt psiholog clinician și psihoterapeut de orientare adleriană. Îmi place să fiu alături de oameni și să împărtășesc ceea ce știu cu aceștia, desfășurând până în prezent activități de grup sau individuale alături de peste 300 de adolescenți, peste 250 de cadre didactice din învățământul primar, gimnazial și liceal, peste 150 de studenți și peste 350 de adulți și vârstnici, activități menite să sprijine dezvoltarea personală a acestora.

Data: 18 iunie ora 19:00-21:00

Locația va fi anunțată persoanelor care se înscriu la eveniment. 

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: