Omul este sortit să fie mereu în căutarea drumului. Pentru că stagnare nu există în Cosmos. 

Din acumulările mele cantitative și calitative arunc semințe ale căutării pretutindeni. Invit la discuții pe toți aceia care NU sunt în căutare de dogme și filosofii. Pe toți aceia care vor să ne eliberăm împreună de iluzii, măști și forme. Consider că am avut în trecut dăruire pentru meseria de sănătate. Am lucrat cu mine și apoi cu alții. Nu cred că există boală curabilă sau incurabilă care să nu fi ajuns la mine. Am lucrat cu energia în scop de autocunoaștere. Dar cred că nu despre asta vreau să vorbim. Sau...si despre asta dacă se dorește. Nu teorii. Ci cazuri reale...Dovedite prin cei care au dorit să verifice prin ei înșiși  că autovindecarea nu este un mit...ci un adevăr.

Aș dori să privim împreună efortul de a cunoaște nefragmentat. Omul este complex. Se articulează la viață prin nenumărate forme. Poate că e o îndrăzneală prea mare. Aceea ca împreună să încercam să integrăm toate aspectele cunoașterii într-un tot unitar. Într-o zi vom descoperi că numai deschiși...putem da și putem primi. Total deschiși...total vulnerabili. Într-o zi. Astăzi...

Mă numesc Ionescu Raul Dan. Istoria mea personală nu este relevantă pentru nimeni. Sunt o ființă umană și alte titluri n-am. Mă reclam din Valeriu Popa. Asta este filiația mea. Drumul pe care am mers o parte din viață. Sunt consanguin cu Valeriu Popa. Mă simt născut din el...nu din sîngele lui, ci din inima lui. Lîngă el am învățat disciplina și Calea de autovindecare. Să înving animalul negativ prin rațiunea pozitivă. Însă viața mi-a arătat că dumirirea omului continuă...indiferent de gradul de armonie și articulare la viață pe care l-ai dobîndit. Alte cumpene. Descumpăniri. Din nou m-am văzut în căutarea drumului. Ca să pot merge mai departe. Omul este sortit să fie mereu în căutarea drumului. Nu sunt perfect. Aproape dimpotrivă. Mai imperfect decît parbrizul spart. Dar am investit mult în căutarea de sine. Sunt un om deschis. Pentru aceia care vor să vină fără adevărul de-acasă...adică Măria Sa Adevărul Acceptat propun să deschidem împreună niște ferestre. Să lansăm niște ipoteze. Așa ca... invit la o Seară Pozitivă.

Data: 22 octombrie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: