Ciprian Borşan a fondat in 2013 si este președintele Maramureș Business Club, cel mai dinamic club de afaceri din Nordul României. El este și fondatorul Harpoon, o agenție "tailor-made" de digital marketing.

Din 2018 este curatorul TEDxBaiaMare. Fiind un change agent pasionat de marketing, Ciprian Borşan şi-a dovedit abilităţile atât în mediul corporatist, cât şi în zona antreprenorială sau în cea a organizaţiilor non-profit. În ultimii 10 ani, a dezvoltat proiecte start-up în mediul online, a organizat peste 50 de evenimente business, și a activat în cadrul unor companii ca Royal Bank of Scotland, MindMagnet sau Darian DRS.

În 2010, a făcut parte din delegaţia României prezentă la Open Days în Bruxelles, iar în 2011 a fost membru în comisia de Tehnologie și Antreprenoriat al Forumului România Juna, organizat sub înaltul patronaj al BNR. Licenţiat în Marketing la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Ciprian a fost preşedinte al Asociaţiei Studenţilor Secţiei de Marketing, membru în Consiliul de Administraţie al Consorţiului Organizaţiilor Studenţeşti din Cluj, membru al JCI Cluj şi Vice-Preşedinte al IAA Young Professionals Cluj.

În prezent locuiește în Baia Mare, fiind pasionat de tradițiile și locurile din Maramures, lucrează cu dăruire la dezvoltarea spiritului antreprenorial în Maramureș și în regiune.

Pentru marți, 22 octombrie 2019, te invităm alături de noi, pentru o discuție despre Puterea Ușilor Deschise și a Podurilor Construite.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în ceainărie, înainte de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect.

Data: marți, 22 octombrie 2019, ora 18:00-20:00

Loc: Reverie-Elixir Maison, Str. 1 Mai

Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Coordonator local: Roxana Cutureanu 0751- 02 14 84

Inscriere: