Sunt Anca Borșan, consultant în uleiuri esențiale, și vă invit să vorbim despre puterea plantelor și cum putem beneficia de calitățiile lor.

Cu siguranță ați observat faptul că aromaterapia a luat o mare amploare în ultimul timp . In ultimii 2 ani, de cand folosesc uleiuri esențiale, am înțeles un lucru: Nu poți fi preocupat de sănătatea ta concentrându-te doar pe ceea ce mânânci. Nu poți spune că ai un stil de viață sănătos dacă ignori ce produse cosmetice aplici pe corpul tău, ce medicamente folosești sau ce inhalezi din diverse produse de curățenie pline de chimicale toxice /agresive.

Atunci când m-am "întâlnit" cu uleiurile esențiale, treceam printr-o perioadă grea a vieții mele, eram bolnavă, nu știam nimic despre aromaterapie, cu atât mai puțin despre uleiurile esențiale, așa că am început un drum al căutării de informații și a testării lor, și mă simt norocoasă și recunoscătoare că le-am descoperit.

Ce schimbari au aparut în ceea ce mă privește de când folosesc aceste uleiuri?

- Am reușit să înving o recidivă a unui cancer de endometru, doar cu ajutorul uleiurilor esențiale
- Am reușit să reechilibrez sistemul hormonal, fiind la menopauză indusă în urma intervenției chirurgicale
- Am reușit să ameliorez problemele de la coloană, având hernie de disc, două discopatii lombare și chist Tarlov care îmi provocau dureri masive
- Întărirea sistemului imunitar, care acum face față cu succes afecțiunilor specifice sezonului rece (viroze, gripă, infecții...)
- Am înlocuit produsele cosmetice (de la șampoane, gel de duș până la farduri, creme, loțiuni, rimel, fond de ten...) și toate soluțiile de curățare toxice din casă cu o soluție pe bază de uleiuri care e foarte eficientă pentru toate suprafețele.

Te invit să ne cunoaștem și să conștientizăm darurile pe care natura ni le pune la dispoziție clipă de clipă!

Data: Marți, 26 Februarie 2019,  ora 19:00-21:00

Locație: Restaurant Rawdia, Aurel Suciu, nr 9, Cluj-Napoca. La Rawdia găsești preparate realizate doar din plante și fructele lor (fructe, nuci, semințe), pline de vitalitate, preparate de hrană vie şi superfoods, specialităţi din pâine dospită cu maia, pâinici raw, gustări, creme, pate-uri, supe, salate, deserturi şi sucuri&smoothies.

Consumația nu este inclusă în donația pentru eveniment.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, înainte de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o donație. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine!

Coordonator local Seri Pozitive Cluj-Napoca: Iulia Cena-Dican. Date de contact: E-mail dican.iulia@gmail.com Telefon: 0741 - 282.982

Înscrieri: