Zi de zi gândurile noastre sunt transpuse în cuvinte (rostite sau nerostite) și fără să ne dăm seama ne ”construim” o realitate prin care creăm sau distrugem. Cuvintele zidesc sau înalță, ele pot crea cel mai frumos vis sau realitate și tot la fel de ușor pot distruge tot ce există în jurul nostru. Este de ajuns să urmărim reacțiile cauzate de cuvintele pe care le folosim pentru a știi că ele nu se întorc la noi fără efect. Fiecare cuvânt ”poartă” cu el o vibrație și prin simpla lui rostire poate ridica sau coborî vibrația celui care îl rostește. Cuvântul rostit are o mai mare putere pentru că este încărcat cu energia proprie. Pe lângă cuvântul rostit fiecare persoană are un dialog interior cu ea/el însăși, în care de asemenea vibrația cuvintelor joacă un rol important.

Atât cuvintele rostite, cât și cele nerostite sunt cele mai puternice unelte pe care le are omul pentru a-și crea realitatea.

Pentru această Seară pozitivă vă propun să descoperim împreună puterea și vibrația cuvintelor: Stop, Trebuie, Pot/Nu Pot, Merit/Nu Merit, Iartă-mă/Te iert, Mulțumesc, Te iubesc, Curaj/Frică, Rușine, Schimbare, Încredere, Entuziasm și multe alte cuvinte care au fost omise din această listă, dar pe care cei prezenți le vor dori explicate mai detaliat.  

Sunt Delia Danea, un ghid ce te îndrumă să privești dintr-o altă perspectivă, viața, schimbările care vin spre tine sau pe care alegi să le faci conștient, atunci când nu te mai simți împlinit(ă).

Mai multe detalii despre mine și activitatea mea găsești aici: http://viata-un-dar.ro/

Te aștept cu drag!

Data: 20 octombrie 2015, ora 18:00-20:30

Locația: Centrul Cultural G.M. Zamfirescu (Casa de Cultură a Sindicatelor) Et. 1

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri, aici: