Puterea magică a Recunoștinței!

Să mulțumești Universului pentru toate câte le primești, înseamnă recunoștință, însă să mulțumeşti din suflet înseamnă că recunoștința capătă puteri magice. Când ești recunoscător te încarci cu energie pozitivă şi nu mai dai voie emoțiilor negative să-ţi invadeze mintea. Te conectezi la „starea ta de bine" interioară.


Pentru ce sunt eu recunoscătoare? Sunt recunoscătoare pentru tot cea ce primesc în viața mea. Sunt recunoscătoare pentru ceea ce sunt acum. Sunt recunoscătoare vieţii pentru că, la un moment dat, învăţ din experiențele pe care le am.
Te invit să descoperim împreună Puterea Magică a Recunoștinței şi câteva metode de a integra recunoștința în viaţa noastră. Viața poate fi plină de experiențe bogate, frumoase şi care ne ajută să creștem, dacă avem încredere în ea. Acesta este motivul pentru care merită să ne bucurăm de fiecare zi în parte.


Când? 12 februarie 2013 între orele 18.30 - 20.30
Unde? Cabinet Psihologic Natalia Silaghi situat în incita Clinicii Kinder Medical din Satu Mare, B-dul Unirii Nr. 61 (lângă magazinul Diego)

Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de Delia Danea - psiholog şi trainer în domeniul dezvoltării personale coordonator proiecte Asociaţia Schimbare Pozitivă

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE, în felul acesta contribuind la susţinerea activităţilor din Satu Mare.

Pentru cei care doresc sa fie la curent cu activitățile din Satu Mare am înfiinţat pe facebook grupul Seri Pozitive la Satu Mare. Vă aşteptăm cu drag şi în mediul virtual! https://www.facebook.com/groups/170983719716709/
Detalii: Delia Danea
Telefon: 0745 - 612.899