Când a fost ultima dată când ți-ai dat voie să fii tu? Când te-ai oprit pentru un minut să te asculți vorbind? 

E timpul să stăm față în față cu noi și să vedem cine suntem cu adevarat. Te uiți în oglindă și simți că nu îți e cunoscută persoana reflectată?

Ce poti face ca să descoperi cine ești cu adevarat?

Ce accepți și ce negi din ceea ce vezi?

Te invit la o călătorie spre ... TINE, spre ființa infinită care ești!

Dacă dorești să afli răspunsurile la întrebarile de mai sus și să înveți cum să te simți bine în propria piele, cum să îți identifici valorile și să renunți la ceea ce nu-ți aparține, te invit să descoperi cunoașterea de sine și să devii TU, cu altă perspectivă pentru o viață împlinită.

Va fi o întâlnire încărcată de poveste, magie și profunzimea din interiorul nostru.

Dacă crezi că poți avea curajul să te vezi în ochi şi să renunţi să încerci să-i schimbi pe alţii, în loc să te accepți pe tine, atunci înscrie-te la Seara Pozitivă din 23 aprilie!

Ancuța Cazan - psiholog clinician, psihoterapeut în psihoterapie pozitivă și în terapia sistemică de cuplu și familie. Am început de la mine, de la  pasiunea mea pentru autocunoaștere și descoperirea potențialului propriu și am ajuns să fiu tot mai aproape de oameni, de sufletul lor și să le fiu ancoră în balansul dintre a fi și a nu fi persoana care e văzută, dar de fapt total necunoscută .

Data: 23 aprilie ora 18:00-20:00

Locația va fi anunțată persoanelor care se înscriu la eveniment.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: