Cine sunt? Mă numesc Diaconescu Lăcrămioara, iar ocupația mea actuală este acea de administrator al unei firme, aflate într-un spațiu îmbietor, amenajat într-o notă chic, ușor elegant, unde doritorii de toate vârstele pot cumpăra pentru micul dejun, prânz sau cină, mâncare proaspăt gătită, gustoasă și pot savura o cafea aromată, într-un cadru care să îți creeze o stare plăcută cu care ai putea să îți începi ziua de lucru sau de weekend.

Deși profesia mea de bază a fost cea de asistentă medicală - am absolvit (Școala Postliceală Sanitară Bacău) și am ocupat un post de asistentă medicală la o creșă, timp de 22 de ani, din care ultimii 9 ani în funcție de conducere, am ajuns la momentul când în 2018, la sfârșitul lunii august am spus punct acestei ocupații, prin demisionare, urmând să îmi creez un nou drum.

Un drum, care să spun Cine sunt eu, prin care să vin în ajutorul celor din jur, un drum prin care să-mi construiesc „Brandul meu personal", citând cartea bunei prietene Bibire-Huștiu Alexandra, un drum care să mă împlinească din punct de vedere  profesional și care atunci când privesc în urma mea să mă determine să spun: „WOW"!

Cam în aceeași perioadă în care am pășit pe noul drum, mi-am descoperit și latura artistică, latura înnăbușită mult timp și pe care mi-am exprimat-o pictând tablouri.

O altă activitate care îmi bucură sufletul este dansul, iar perioada în care am făcut parte din "Tango Social Club", a fost una dintre cele mai frumoase din viața mea.

Vă aștept la întâlnirea din 21 mai 2019, pentru a vă împărtăși cum am pus pus punct, și cum se poate pune punct unui drum căruia nu maia simți că-i mai aparții.

CÂNDMarți, 21 mai 2019, intreval orar 18:00-20:00

UNDE? The Mansion Bacău, str. Vasile Alecsandri, nr.8, Bacău

Consumația recomandată este de 15 ron/persoană și nu este inclusă în eveniment

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: