Dacă mi-ar fi spus cineva cu câţiva ani în urmă să public o carte, mai ales de poezii, l-aş fi trimis la plimbare mai în glumă, mai în serios, ştiind că nu am nici în clin nici în mânecă cu vreo specializare în înaltele şcoli de filologie, sau ceva cât de cât apropiat, evident că băteam mai mereu în retragere. Era scuza perfectă doar că nu a ţinut la nesfârşit, darul trebuia împărtăşit!

Aveam scrise 5 caiete de versuri, şi într-o seară de decembrie, nişte prieteni încep să le rasfoiască uimiţi, mustrându-mă uşor cu următoarele cuvinte:  - „ Totuşi, de ce nu faci o carte? Ce crezi că ţi se poate întâmpla? Uite, primul scenariu e că va fi bine primită, iar al doilea, că o să împarţi nişte cărţi cu nişte prieteni" . Atât mi-a trebuit să plantez sămânţa care nu-şi prea găsise sol fertil până atunci ...

Ei, dar a mai durat ceva până la împlinirea visului. Vă aştept cu drag la seara lui februarie să vă dezvălui povestea pe de-a-ntregul.

Sunt Moni Ivan, economist de profesie, cu înalte studii doar în descoperirea de sine. De-a lungul vremii, poezia a dat un alt sens existenţei mele, ea fiind prezentă la început ca o necesitate de a-mi exprima trăirile, iar apoi de a bucura sufletele. Mă însoţeşte şi acum în drumul meu de şlefuire a înţelegerii propriului puls şi a legăturii inseparabile cu tot ceea ce este.

Vă invit la o poveste simplă despre făurirea unui vis, acela de a strânge mai multe caiete de poezii împreună, într-o carte, pe care am intitulat-o Puls Surprinzător.

Promit că aduc şi chitara, căci aşa îmi place a spune - când poezia e pe strune, sufletul în palme-ţi pune şi, bucuria e pe bune!

Data: 27 februarie 2018, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea proiectului. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: