Succes, acest cuvânt cu o putere specială, folosit cu o frecvență aproape înfricoșătoare, generator a nenumărate dezbateri, subiect al infinitelor discuții filosofice, iubit, dorit și urât în egală măsură. Iubit de către cei ce l-au cunoscut si l-au gustat, urât de aceia care nu au simțit bucuria binecuvântării lui. Dincolo de toate teoriile și dezbaterile pe seama acestui concept, o chestiune este suficient de clară: succesul este un principiu cu valențe profund subiective, el fiind înțeles și interpretat în acord cu propriile credințe, nevoi și viziuni personale.

Te invit la o întălnire deschisă, un spațiu în care să descoperim care sunt principiile esențiale pe care se bazează Succesul, o bună oportunitate de a descifra care sunt secretele din spatele acestui principiu.

Povestitor

Cornel Gabriel Pasăre - Psihoterapeut, speaker și povestitor cornelpasare.ro

Data: 22 Mai 2018 , orele 18.00 - 20.00

Locatia: Libraria Dorian Gray, Bulevardul Ferdinand, Nr. 24.

Consumatia recomandata este de 10 lei/persoana si nu este inclusa in eveniment.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: