Provocarile vietii ilustrate prin numerologie

Impreuna cu Adrian Stan, astrolog si numerolog, vom afla cum putem intra intra in Universul numerelor. Timp de 2h vom discuta despre cum putem folosi numerologia ca si instrument in viata noastra de zi cu zi pentru a depasi provocarile aparute an de an in vietile noastre, dar si pentru a avea o indrumare spre urmatorul pas "strategic" in viata.Vom vedea cum putem fi in armonie cu energia data de numere daca stim sa facem lucrul potrivit la momentul potrivit, in contextual potrivit.
Vom discuta despre proprietatile generale ale fiecarui numar, dupa care, plecand de la data nasteri, vom creiona 3 cicluri de baza(anuale) folosite in analiza previzionala numerologica:
• Ciclul de 9 ani plecand de la anul nasterii;
• Ciclul de 9 ani plecand de la vibratia nasterii;
• Ciclul de 4,5, sau 6 ani plecand de la data nasterii;
Ne vom opri la anul 2014 si il vom caracteriza, pentru cateva personae prezente, din perspective celor 3 cicluri numerologice. Vom vedea cum anul 2014 ne influenteaza diferit pe fiecare din noi, in functiile de vibratiile numerelor personale, dar si in functie de lectia de viata pe care ne-am propus-o la venirea in planul fizic.
Daca mai ramane timp, vom incadra apoi ciclurile anuale in cicluri mai mari de 7, 9, respectiv 10 ani si vom analiza modul in care ciclurile anuale (cele 3 vibratii) ne vorbeste despre directia pe care o urmam in etapa curenta a drumului vietii.
Toatea cestea, intr-o prezentare, in care vom vedea cat este de la indemana pentru noi toti, ca cu o foaie de hartie si un instrument de scris sa patrundem in propriul Univers numerologic din perspective previzionala. Ne propunem sa avem discutii interactive, in care sa fim deschisi, si sa ne lasam patrunsi de minunat alume a numerelor.

Cine sunt eu?
Adrian Stan, am pornit pe calea astrologiei in urma cu 8 ani, cu intrebarea "ce caut eu aici si acum?".Apoi, am descoperit numerologia initial ca o completare la tabloul dat de harta astrologica natala. Am descoperit ca Universul a lasati nstrumente la indemana oricui pentru a ne raspunde la intrebari, dar mai ales pentru a ne da feedback-ul la gandurile, trairile si actiunile noastre. Am vazut ca obtinem o imagine utila omului, a lumii lui interioare, folosind impreuna mesajul planeteleor si al numerelor, si sunt recunoscator Universului ca ne-a oferit astfel de instrumente la indemana.
Atat astrologia cat si numerologia ne vorbeste despre telul nostru in aceasta viata si despre pasii pe care ii facem pentru a ajunge la ce ne-am propus inainte de a veni in planul fizic. Fiecare din ele ne vorbeste despre ritmurile Pamantului, despre ciclicitatile Universului. De exemplu, nu ne ingradeste nimeni sa mergem la supermarket la ora 3 dimineata, o putem face foarte bine. Insa, cat de natural este sa facem acest lucru?
Astrologia si numerelogia reprezinta instrumente pentru viata, pe drumul catre noi insine, iar eu ma bucur ca utilizandu-le, sa descopar in fiecare moment cat de minuata este fiinta omului. Eu ma bucur sa impartasesc din ceea ce stiu tuturor oamenilor care se deschid sa invete, pentru ca totul ne este tuturor la indemana

Cand: 11 martie, intre orele 19 - 21.

Unde: Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra French Bakery - BNR.

Donatia minima recomandata este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Insa, nu lasa  banii sa te impiedice sa vii la aceste seri. Seteaza-ti intentia si toate se vor aranja pentru tine.