Atunci când vă confruntați cu o boală sau cu oricare alt episod neplăcut al vieții, se naște întrebarea: "De ce mi se întâmplă tocmai mie?" 

Nimic nu este întâmplător. Orice acțiune are o reacțiune, orice cauză are un efect. Dacă doriți să aflați de ce vă confruntați cu situații negative și, mai ales, cum să le înlăturați, vă invit la o  întâlnire destinată declanșării trezirii spirituale.

Pe parcursul a 90 minute vom descoperi împreună cauzele problemelor cu care vă confruntați în viața de zi cu zi. Astfel, bolile, blocajele financiare, dizarmoniile în relații și toate celelalte neajunsuri nu vi se vor mai părea o pedeapsă, ci o provocare de a vă cunoaște propriile limite și de a le depăși. De asemenea, vom găsi împreună remedii, soluții concrete pentru a reveni la echilibru și armonie.

În cadrul întâlnirii, vă propun să analizăm:

- legile universului

- zona de confort

- cauzele spirituale ale bolilor și ale celorlalte probleme

- afirmații vindecătoare menite să ne restabilească echilibrul și armonia

- alte modalități de a reveni la armonie (Reiki, meditații, tehnici de respirație etc).

Prezentarea, la care va invitam sa participati, este sustinuta de Cristina Mihai, maestru Reiki.

Data  - 24 Octombrie , orele 17.00-19.00

Locatia - Casuta Naturii, sos. Pacurari nr. 158, Iasi (intersectia Lukoil cu Restaurantul Moara de Foc)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: