Este sanatatea, vindecarea sau un stil de viata mai sanatos unul dintre obiectivele tale?
Deoarece trăim într-o societate hiper-alimentată, dar subnutrită este important să înțelegem că alimentația, adică alimentele care ajung pe mesele noastre nu reprezintă același lucru cu nutriția, care se referă la substanțele nutritive ce se găsesc în mâncare și sunt necesare și benefice corpului nostru.
In ianuarie cei mai mulți dintre noi își pun ca obiectiv să dea jos kilogramele acumulate pe perioada iernii, dar și să facă o detoxifiere a organismului. Iata ce îți propun ca teme:

1.Alimentația Vs. Nutriția- Vom discuta despre calitatea alimentelor găsite pe piață, despre alimentele ce conțin nutrienți esențiali, despre transportarea, depozitarea și modalitatea de gătire a acestora.

2.Nevoile nutriționale ale corpului nostru- discutam despre micronutrienți, macronutrienți, fitonutrienți și apă.
Care sunt elementele de care are nevoie organismul nostru, în fiecare zi, pentru a funcționa în parametrii optimi?

3. Detoxifierea, între mit și realitate- ce este detoxifierea, cum se manifestă, cum ne ajută și care sunt metodele cele mai eficiente, veti afla la întâlnirea noastră.

Cine prezintă?
Andreea Spătaru, o pasionată a sportului și activităților în aer liber și adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat. Din dorința de a promova sănătatea și de a ajuta și alte persoane să pornească pe acest drum, a devenit instructor de fitness-aerobic, antrenor personal și consultant în nutriție și stil de viață sănătos.
Credința ei este că pentru a deveni o persoană echilibrată este nevoie să avem grijă de cele 4 planuri esențiale și anume, planul mental, emoțional, spiritual și fizic, iar un prim pas este acela de avea grijă de corpul nostru fizic, pentru a putea susține mentalul, emoționalul și aspectul spiritual.

Când: Marți, 30 Ianuarie, 18.30-20.30
Unde? Copiii Curcubeului, Str. Scolii, nr. 6, Brasov

Intrarea la eveniment se face pe bază de DONAȚIE, donația minimă recomandată fiind de 20 lei, sumă ce acoperă cheltuielile organizatorice. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului vă rugăm să lăsați donația în urnă, la începutul evenimentului.
La sfârșitul evenimentului vom avea o TOMBOLĂ cu premii minunate, dar și multe surprize frumoase.

Inscrieri: