Nu de puține ori, întâlnind o persoană pentru prima dată, discutăm cu prietene sau cu partenerul de viață: „Mi-a plăcut foarte mult atitudinea ei....Mi s-a părut arogantă...Cred că nu m-a plăcut, deoarece a evitat interacțiunea cu mine"etc...și exemplele pot continua.

Prima impresie ne determină  ulterioara interacțiune cu persoana în cauză, motiv pentru care este deosebit de important să știm cum anume să ne formăm o primă impresie corectă despre o persoană, pentru a putea creea relații armonioase și, de ce nu, pentru a știi să ne ferim de persoane negative în anturajul nostru.

Pe perioada a doua ore intenționez să învățăm împreună câteva mici secrete pentru o primă impresie ce ne va îmbunătății considerabil interacțiunile, ne va face să fim mai vigilenți în privința unora și mai permisivi în privința altora.

Sunt Ramona Simion, psiholog, psihoterapeut, trainer și îmi doresc, ca împreună să pornim în călătoria de a cunoaste oamenii asa cum sunt ei, de a inlatura stereotipurile, de a-i vedea pe ceilalti necosmetizați.

Este prima impresie adevarată sau e o provocare de a descoperii mai mult?

Data: 17 iulie 2018, ora 18:00 - 20:00

Locația: Andy's Caffe, Strada Dr. Ion Raţiu, Nr. 69

(Consumația NU este inclusă)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: