Invitat: Corina Mihaela Șereș

De ce această temă? Sau ce simbolizează Îngerii pentru mine?

Din totdeauna am avut o relație foarte strânsă cu Îngerii, chiar dacă nu întotdeauna am fost conștientă de asta. Din momentul în care am realizat ce viață minunată îți pot oferi, nu am contenit în a-i face prezenți în viața mea, la orice pas, la orice respirație, inclusiv pentru a-mi rezerva un loc de parcare, sau pentru a mă ajuta să ajung la timp, atunci când am impresia că timpul nu îmi ajunge.

Îngerii mi-au adus armonie, liniște, înțelepciune și de ce nu foarte multă iubire. Este foarte simplu și la îndemâna oricui să îi aibă drept prieteni. Condiția esențială, și unică este de a solicita ajutorul acestora, oricând....când suntem într-o nevoie, când ne bucurăm, când vrem să mulțumim sau pur și simplu când e necesar să primim o îndrumare, o precizare la ceva sau o mână de ajutor.

În urmă cu aproximativ 10 ani, citind una din minunatele cărți ale scriitoarei Doreen Virtue, am descoperit ce ușor poți lua contact cu Îngerii tăi, fie ei Îngerii păzitori, sau unul din Îngerii specializați pe domeniile de activitate de care ai nevoie, iar de atunci sunt secundă de secundă în viața mea.

Îngerii sunt modul lui Dumnezeu de a ne spune că ne iubește și de a ne arăta cât de mult ne iubește. Fiind entități Angelice, aceștia respectă liberul arbitru al fiecăruia din noi. Dacă îi chemăm, ei sunt foarte fericiți să ne ajute în absolut orice problemă, indiferent cât de nesemnificativă ne-ar părea nouă această problemă, însă dacă nu îi chemăm ei suferă și plâng alături de noi neputincioși, fără a ne putea întinde mâna de ajutor de care avem atâta nevoie.

Pentru a-i avea mereu în viața noastră nu este nevoie să folosim anumite cuvinte, sau incantații sau, știu eu, să citim ceva, ci pur și simplu să ne gândim la ei, și folosind cele mai firești cuvinte să le solicităm ajutorul.

Cum putem ști dacă am fost sau nu auziți? Foarte simplu: în drumul nostru putem găsi inexplicabil pene, monede, putem simți adieri răcoroase de vânt deși vântul nu suflă, mici scântei în colțul ochilor, numere sau cifre care se repetă...

Pe blogul meu, Curcubeul Îngerilor, am scris câteva articole, iar dacă v-am stârnit curiozitatea vă invit aici:

http://corina-ingeri-delfini.blogspot.ro/

Vă aștept cu drag să participați la Seara Pozitivă a lunii Iunie și abia aștept să vă povestesc despre această lume minunată și plină de iubire.

Data: 10 iunie 2014 orele 18 - 20

Locaţia: Sediul Asociației Consult Scolari, Str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine. 

Înscrieri aici: