Perfecțiunea un tipar social, impus încă de la cea mai fragedă vârstă, ajunge să ne conducă viețile..ce se ascunde de fapt, în spatele ideii de perfecțiune?

De cele mai multe ori, pentru a putea ieși dintr-un „film" sau tipar mintal și comportamental se spune că trebuie să fi trecut prin el..

Pefecțiunea indusă de stilul educațional fie părinți, școală, etc și ulterior autoimpusă, de cele mai multe ori, ne limitează darul naturaleții, al individualității, al autoacceptării, a ceea ce avem mai de preț spre oferit celorlalți, comunității.

Vom descoperi împreună cele mai frecvente tipare în ceea ce privește ideea de perfecțiune (jobul perfect, relația perfectă, partenerul perfect)..și cum aceste imagini predefinite de către alții, afectează calitatea și echilibrul interior..succesul în general, generând blocaje, subrealizarea potențialului de care dispunem.

CINE SUNT?

Daniela Anton, psiholog în cadrul unei instituții educaționale, coordonator local al proiectului Seri Pozitive Bacău, o persoană iubitoare de frumos, armonie, inteligență emoțională, autenticitate, detalii, preocupată de dezvoltarea personală și profesională.

CÂND? 22.05.2018, ora 18:00-20:00

UNDE? The Mansion Bacău, str. Vasile Alecsandri, nr.8, Bacău.

Consumația recomandată este de 15 ron/persoană și nu este inclusă în eveniment.

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: