Te-ai saturat ca la sfarsitul fiecarei luni sa descoperi ca nu iti mai raman bani? Te-ai saturat de cheltuieli imprevizibile si sa simti ca nu poti avea grija cu adevarat de familia ta?

Acest workshop o sa-ti ofere toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti schimba viata.

Sunt Andreea Laura Amzu si o sa fiu gazda ta pentru aproximativ 2 ore in care o sa-ti vorbesc din experienta mea personala si profesionala despre educatie financiara. Sunt cofondatorul podcastului de educatie financiara "Banii vorbesc" de pe blogul https://laurentiumihai.ro/. Sunt web designer si blogger. Imi place sa invat mereu despre educatie financiara si sa aplic ceea ce invat pentru a-mi creste venitul pasiv.

Daca vrei sa afli cum sa preiei controlul asupra finantelor tale, te invit pe 19 Noiembrie pentru a afla:
Ce ne opreste sa castigam mai multi bani?
Cum putem sa ne schimbam mentalitatea de om sarac?
Cum crestem veniturile?
Cum scadem cheltuielile?
Si in ce sa investim pentru un viitor mai bun?

Ce o sa fie la workshop?
Doua teste de autocunoastere. Unul pentru a identifica gravitatea situatiei financiare actuale si celalalt pentru a descoperii ce ti se potriveste pentru a creste veniturile.
Sfaturi practice pe care le poti pune in aplicare imediat dupa workshop.
Si un joculet de educatie financiara.

Data: 19 noiembrie ora 18:00-20:00

Locația: Str. Ion Lahovari, nr. 158

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Înscrieri: