Pranic Healing este o terapie complementară care folosește prana pentru a vindeca o gamă largă de boli fizice și psihice. Iată câteva beneficii pe care le oferă: relaxare, pace interioară, îmbunătățește sănătatea, reduce stresul, anxietatea şi depresia, previne şi reduce durerile în bolile cronice, creşte creativitatea, dezvoltă intuiţia, îți creează o minte mai ascuţită și mai clară, oferă mai multă fericire, te învaţă să ierţi, să îţi schimbi atitudinea faţă de viaţă şi te ajută să devii un canal al energiei divine.

Mă numesc Diana Pruteanu, sunt terapeut în Terapie Pranică și te aștept la o Seara pozitivă în care vei afla cum te poți simți mai bine în corpul tău, despre dinamica energetică și vom face o meditație ghidată - Meditatia la Inimile Gemene.

Meditaţia la Inimile Gemene este o parte integrată din Pranic Healing, care se bazează pe activarea a doi centri energetici ai iubirii. Chakra coroanei şi chakra cardiac anterior. Este nevoie de multă iubire pentru a putea folosi corect puterea şi inteligenţa.

Data: 3 martie 2020, ora 18:00-20:00

Locația: Str. Ion Lahovari, nr. 158

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 30 lei, pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine. 

Inscrieri: