Tehnica de vindecare Prananadi se adresează pe de o parte, celor care doresc să se implice activ în vindecarea, menținerea sau îmbunătățirea propriei stări de sănătate sau în ajutorarea altora pentru redobândirea sănătății, pe de alta, celor care doresc să își accelereze evoluția în mod organizat, prin revelarea sinelui ca urmare a purificării (privită ca identificare autentică și definitivă cu sinele).

Cu ajutorul inițierilor și al unui limbaj alegoric ce reprezintă cheile învățăturilor spirituale, practicantul se poate distanța treptat de vâltoarea lumii duale și găsi acea "potecă îngustă care duce către acasă".

Ca și alte școli inițiatice are o componentă exterioară (exoterică) ce se adresează tuturor, mai ales celor curioși și o componentă interioară (învățăturile ezoterice) revelate celor merituoși, perseverenți și altruiști.

Invitat: Cristinel Cotîrlan

- Psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut

- Specialist în relații publice și comunicare

- Formator

- Terapeut în terapii holistice și alternative

- Instructor asociat Universal Healing Tao

- Instructor cristaloterapie (Crystal Awareness Institute California - Dael Walker)

- Profesor Prananadi din 2011, practicant prananadi din 2005

Link-uri utile:

http://www.prananadi.ro/index.html

https://cristicotirlan.blogspot.com/p/ganduri-pentru-zile-intelepte.html

Data: 24 septembrie 2019 ora 18:00-20:00

Locatia: Oldies Pub&Lounge, Str. Comisia Centrala, Nr. 11

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru susținerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: