În prima jumătate a veacului trecut, în India de Sud a trăit un om care a fost considerat sfânt de către toate religiile. Existența lui a avut multe în comun cu figuri celebre din istoria sacră a lumii, dar a fost de asemenea marcată de un firesc uman și o bunătate care au devenit legendare.

Într-o lume nevrotică și divizată, viața și spusele lui Sri Ramana Maharshi pot oferi un model de gândire și trăire care să ne ducă spre existența primordială, Sinele universal, același în toate ființele, care este de găsit dincolo de orice conceptualizare mentală. S-ar putea să fie ultima încercare a Spiritului de a ne trezi la adevărul ființei noastre, înainte ca civilizația umană să se prăbușească de tot sub povara propriilor moduri de a tăia "fiirea care fiește" în felii, fiecare om și grup după cum îl taie capul.

Sunt Vasile Andreica și vă invit la o seară cu povești, cântece și înțelepciune din viața unui erou spiritual al vremurilor recente. Sunt convins că avem prin el și de la el o hrană sufletească sățioasă pentru fiecare dintre noi.

Premiul la tombolă este oferit de Raluca Comșa. Ea face parte din Echipa Schimbare Pozitiva și coordonează  activitatea la Timișoara! Premiul constă într-un Borcan Magic cu Mesaje de la îngeri!

Data: 11 aprilie 2017, ora 18:00 - 20:30

Locația: Centrul Cultural  „G.M. Zamfirescu", Bld. Transilvania, nr. 3

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ți intenția să fii alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Inscrieri: