Nu amana sa obtii ce doresti. Viitorul nu este o certitudine pentru nimeni. Wayne Dyer

 

Exista intalniri de destin, poate fi o intalnire "banala" cu cineva necunoscut care iti ofera sansa de a privi o situatie dintr-o alta perspectiva sau poate fi o intalnire pe care o astepti de o viata cu sufletul la gura. Deosebirea dintre cele doua intalniri este ca prima vine pe neasteptate iar pe a doua o "programezi" poate cu ani inainte. Am avut parte in scurta mea calatorie de ambele tipuri de intalniri ce au in comun STARTUL SPRE IMPLINIREA VISELOR. Insa am sa va vorbesc de intalnirile cu mentorii nostri, "idolii" nostri care fac parte din aceasta ultima categorie.

Am avut sansa sa ii intalnesc anul trecut la conferinta "Celebrate your life" pe o mare parte a mentorilor mei, oameni ale caror carti le citesc, ale caror invataturi le urmez. E vorba de: Neale Donald Walsch, Don Miguel Ruiz, Marianne Williamson, Greg Braden, Doreen Virtue, Dan Millman, Caroline Myss. Am fost la o conferinta care m-a inspirat si mi-a dat o vibratie care s-a manifestat apoi in evenimentul nostru "Sarbatoreste-ti Viata", ce urmeaza sa fie la a 3-a editie in 24-25 noiembrie.

Insa sufletul meu vibra sa mai intalneasca pe cineva, sa mai invete de la acela care m-a inspirat pe mine sa fac Asociatia Schimbare Pozitiva dupa vizionarea filmului "The Shift/Schimbare", si anume Wayne Dyer. Dar mi-am dorit sa o intalnesc si pe "mama" dezvoltarii personale, cea care a dezvoltat o adevarata industrie care are ca motto "Cu ce pot fi de folos?", si anume Louise Hay. Doi oameni pe care ii admir si care ma inspira prin tot ceea ce fac.

Asadar parafrazandu-l pe Paulo Coelho "atunci cand ceva iti este menit si e important sa fii intr-un anumit context, tot Universul conspira ca tu sa fii acolo". Am ajuns la conferinta I can do it Londra unde am avut ocazia sa ii ascult LIVE pe cei doi mentori ai mei. Am avut pe langa acest mare cadou si alte surprize cum ar fi speakeri care m-au impresionat: Brian Weiss sau Robert Holden.

Cum bine stiti nu pot tine aceste "cadouri" pentru mine si vreau sa le impartasesc cu voi.

Te voi insoti eu, Delia Muresan, Spiritual Coach, de fapt un om simplu gata sa impartaseasca cu voi "comorile" pe care le-am gasit.

Va astept cu drag in  30 octombrie 2012, ora 19:00  pentru a va povesti cele invatate si mai ales traite de mine. Va astept pentru a primi si voi din energia pe care eu am adus-o de acolo si cu care sper sa va molipesc.

Locatia este ceaineria Bohemia Tea House BUCURESTI Str. Poiana Narciselor, nr.1, vis-a-vis de Conservator  http://bohemiatea.ro/Despre-noi.php

La sfarsitul intalnirii, participantii sunt invitati sa lase o DONATIE, atat cat considera ca a valorat informatia pentru ei si in felul acesta contribuind la sustinerea activitatilor ASOCIATIEI SCHIMBARE POZITIVA.