Seara Pozitiva BUCURESTI

POTI SA FII ORICE VREI TU SA FII!


Am dezvoltat acest proiect‚ POTI SA FII ORICE VREI TU SA FII!' din dorinta de a aduce extraordinarul in viata fiecaruia. Din dorinta de a-ti reaminti ca nu exista esec, ci doar lipsa perseverentei, ca nu exista oameni obisnuiti, ci doar oameni cu idei obisnuite, ca cei care reusesc nu doar ca se tem la fel ca fiecare dintre noi, dar pot fi chiar ingroziti de teama, insa sunt si mai ingroziti de perspectiva trairii restului vietii cu aceeasi teama, dar si regret, ca putem sa ne indeplinim ORICE NE PUNEM IN MINTE, pentru ca noi suntem creatorii gandurilor noastre, ai actiunilor noastre, ai vietii noastre!
Daca nu iti cultivi ceea ce ai mai bun, daca nu constientizezi ca poti face lucruri extraordinare cu toate calitatile tale, atunci vei ramane un om obisnuit. Mark cu Sanborn spunea "Exista intotdeauna un concurent subtil: ceea ce am putea face. Cei mai multi pierd aceasta cursa facand mai putin decat ce ar putea face."


Intentia mea este aceea de a te face sa realizezi ca nu esti un om obisnuit, esti doar o persoana care a uitat, pentru o vreme, de ea. Ai uitat ca cea mai importanta persoana din viata ta esti tu, pentru ca datorita tie sunt fericiti si cei pe care tu ii pretuiesti mai mult decat pe tine. Poate esti una dintre acele persoane care a uitat motivul pentru care se duce in fiecare dimineata la serviciu, poate lucruri care altadata iti faceau placere astazi nu te mai atrag sau poate crezi despre tine ca, desi meriti mai mult, nu vei avea niciodata norocul pe care il au altii.
Dar, asa cum am mai spus, intentia mea este aceea de a-ti arata ca nu esti o persoana obisnuita, ci un om extraordinar! Si, chiar mai mult decat atat, POTI FI ORICE VREI TU SA FII!


Vom raspunde impreuna intrebarilor CINE, CE, CUM, UNDE, CAND si DE CE legate de viata ta si ne vom pregati impreuna pentru CEL MAI BUN AN al nostru, schimbandu-ne paradigmele si credintele limitative in credinte pozitive, de putere!


Dana Burghel este Executive & Team Coach si Life Coach de aproape 9 ani de zile. A calauzit manageri sau persoane ca si tine, precum si sportivi catre rezultate extraordinare! Mai multe detalii pe www.obliolearning.ro, www.danaburghel.ro.

Data: 12 februarie 2013, ora 19
Locatia: Localului Copacul Vietii

Va invitam sa consumati un ceai, un suc ca si consumatie pentru aceasta seara.

La sfarsitul intalnirii sunteti invitati sa DONATI o suma, atat cat considerati ca a valorat informatia pe care ati primit-o.

Locurile sunt limitate!