O schimbare la nivelul sufletului dezvolta capacitatea de a iubi, dar atrage dupa sine obstacole. Multi oameni viseaza sa se bucure de mai multa iubire in vietile lor insa primesc ceea ce sunt de fapt. Apare si intrebarea daca este oportun sa arati o iubire imensa.

De ce iubirea, care este ca apa pentru un suflet setos, e totusi respinsa de altii?

Oricat ti-ai dori o prajitura buna sau inca o casa, bucuria pe care o simti la primirea lucrurilor materiale e limitata. Marele dezavantaj al dorintei este ca repetitia omoara bucuria.

Crezi ca meriti iubire?! Multe feluri de limite ascund autocritica. Cei care resping relatiile, simt ca nu merita sa fie iubiti, nu vor ca si altii sa vada cat de nedemni sunt de iubire. Singurul remediu pentru aceasta neincredere e sa fie iubiti, si asta nu se intampla daca se inchid.

E nevoie de ambitia de a infrunta intunericul inainte de a face lumina...

Sunt Marcelica Chiriac - psiholog si te astept cu drag la o seara cu si pentru suflet!

Data: 26 septembrie 2017 ora 18:30-20:30

Locatia: Bacchus Bistro Chic, Strada Mihail Kogalniceanu , Nr. 12

(Consumația NU este inclusa)

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru sustinerea acestui proiect. Setează-ți intenția să fii alături de noi si toate se vor aranja pentru tine.