Te salut, și îți mulțumesc pentru că te-ai oprit câteva clipe la aceste rânduri.

Numele meu este Diana Sfârlea și îmi place să mă prezint ca fiind facilitator de bucurie pentru că scopul meu este să aduc bucuria în sufletul oamenilor cu care interacționez. Dintotdeauna am fost fascinată de cum funcționează lumea noastră interioară și efectele ei asupra lumii exterioare, de misterele acestui univers și de frumusețea lui infinită.

De mic copil mi-am dorit să văd oameni fericiți și împliniți în jurul meu, să fiu și eu fericită și împlinită. Acestea m-au condus spre drumul auto-cunoașterii, dezvoltării personale și spirituale, drum pe care merg în continuare și azi.

Astăzi sunt de profesie speaker, trainer, coach, consilier în dezvoltare personală, facilitator Access Bars.

Sunt onorată de invitația în calitate de speaker la Evenimentul Seri Pozitive și te invit să aflăm împreună răspunsuri la întrebări de genul:

- Oare sunt pe drumul cel bun, merg în direcția corectă?

- De ce nu îmi ies anumite lucruri sau necesită mult efort și sacrificiu din partea mea?

 - Eu lucrez, depun efortul necesar în ceea ce fac, dar rezultatele nu se văd. Greșesc undeva, sunt / nu sunt pe drumul corect?

 - Ce trebuie să fac mai mult sau diferit pentru a avea ceea ce-mi doresc?

În natură totul funcționează în armonie cu anumite legi. Atunci mă întreb, oare noi, oamenii, ce Legi ale dezvoltării personale ar trebui să știm pentru a trăi cu mai multă ușurință și bucurie? Dacă ți-am trezit curiozitatea sau interesul, te invit să ne vedem live și să ne bucurăm de o seară minunată împreună.

Din motive independente de voința noastră, evenimentul se anulează. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente și vă asigurăm că facem tot ce ține de noi pentru ca misiunea Schimbare Pozitivă în comunitate să își atingă scopul, punând pe primul loc siguranța noastră și a tuturor participanților.

Pentru a afla noutățile vă invităm în grupul Seri Pozitive Oradea.

https://www.facebook.com/groups/seripozitiveoradea